Blue Flower

Mole sauce med kyllingFremhævet

Kategori: 

Mole er en mexicansk klassiker - en tyk, mørk sauce lavet med et symfoni af søde og krydrede chili afrundet med bitter chokolade. Serveres med kylling. Denne sublime ret skal absolut prøves.

Easy

Mole sauce med kylling

Ingredienser

Til 4 Person(s)

Mole

  • 1 Hel kylling
  • 1 spsk Hele Peberkorn
  • 3 Laurbærblade
  • 2 spsk Oregano, helst mexicansk oregano
  • 1 tsk Timian
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 2 spsk Olivenolie
  • 120 gr Mole pasta
  • 2.5 dl Vand

Mole sauce med kylling fremgangsmåde

  1. Fyld krudderierne indvendogt i kyllingen og sæt den i ovnen i 1 time og 20 minutter ved 180C.
  2. Efter kylling er stegt, lad det køle lidt ned , så du kan strimle kødet og fjerne skindet og kyllingebenene
  3. Si krydderierne fra det varme overskydende fedt fra kyllingen og hæld det i en gryde og tilsæt vandet. Bring det i kog.
  4. Tilføj molen og det varm over svag varme og rør indtil molen opløst.
  5. Hvis saucen er for stærk, tilsæt lidt sukker, hvis saucen ikke for stærk tilsalt chili pulver, og tilsmag med salt.
  6. Tilsæt kyllingekødet til mole saucen.
  7. Du kan ledsage retten med refried bønner, majs tortillas og ris.

Be the first to post a review

(5/5)
Din email adresse blive ikke brugt til andet end registrering


Top