Blue Flower

BarbacoaFremhævet

Kategori: 
Easy

Barbacoa

Ingredienser

Til 4 Person(s)

Ingredienser

  • 2 stk tørrede Guajillo chili
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 hel nelliker
  • 1 dk kogende vand
  • 0.5 tsk stødt ancho chilipulver
  • 0.5 stk stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk tørrede mexikansk oregano
  • 1 dl Æble cider eddike eller hvidvinseddike
  • 0.5 tsk tørret timian
  • 1 tsk lime saft
  • 1 kg kalvekæber
  • 1 atk laurbærblad

Barbacoa fremgangsmåde

  1. Varm en tung stegepande over medium varme. Placer de tørrede Guajillo chili i stegepande og varm og drej lejlighedsvis chilierne i ca 5 min indtil de skifter farve og har pustet sig op. Sæt chili peberne til side for at køle af et øjeblik. I mellemtiden rist spidskommen og nelliker i den varme stegepande indtil spidskommen begynder at poppe og sæt det til side i en lille skål. Fjern og kassér toppen, frø, og frøstokken i chilierne og anbring chilierne i en lille skål. Hæld kogende vand over og tildæk skålen. Lad peberfrugterne ligge i blød i 1 time.
  2. Knus det ristede spidskommen og nelliker til pulver i en morter, og hæld det efterfølgende i en blender. Tilsæt ancho chili pulver, løg, hvidløg, oregano, timian, eddike, og limesaft. Fjern chili fra iblødsætning vandet og tilføj chilierne i blenderen sammen med en smule af iblødsætning vandet. Blend til jævn pasta.
  3. Smør kalvekæberne ind i pastaen og pak det efterfølgende ind i en plastik pose eller husholdningsfilm. Marinere kødet i køleskabet natten over.
  4. Forvarm ovnen til 165 grader.
  5. Pak kødet, med et laurbærblad ovenpå, ind i aluminiumsfolie. Steg kødet i ovnen i 6 timer indtil det er blevet mørt. Lad kødet trække i ca. 1 time efter det har været i ovnen. Fjerne laurbærbladet og træk herefter kødet fra hinanden med 2 gafler.

Recipe notes

Retten serveres på majs tortillas sammen med refired beans og guademole.
Chilierne og majs tortillas kan købes hos LaTiendita

Be the first to post a review

(5/5)
Din email adresse blive ikke brugt til andet end registrering


Top